2009/04/27

kohtauksia aakkosjärjestyksessä

A) arkangelissa sataa lunta.

B) tyttö tuli teelle. ei löytyny kunnollista palloa, rypisteltiin karkkipaperista, muttei sekään tullut kunnolliseksi. ei tullu maaleja vaan turhaannus. sen nenästä alkoi purskahdella verta. niin kuulemma käy, jos on flunssa. näytti hienolta kylppärin seinillä ja kaapin ovessa ja lattialla, mutta se vaati saada pyyhkiä ne roiskeet pois. kaikkea se ei huomannut ja ihailin niitä siinä jälkikäteen sitten. pari vuotta sitten oli yhtä komeasti punaviinit pitkin vessan seiniä, kultaiset muistot.

C) alakerran mies oli viime viikolla vähän hermostunut. se oli seuraavana aamuna menossa katkaisuun eikä suvainnut meidän tömistelyä. luulen, että se oli yhtä kaikki kuvitellut koko tömistelyn. onneks oltiin jo menty nukkumaan, kun se lähti kapuamaan meille keskustelemaan asiasta.

D) sain nallekarhun sydämestä ristiriitaista informaatiota. luulen, että joku asianosainen valehteli, mutta mitäpä se mulle olisi kuulunutkaan.

E) pääsin katselemaan kiskoja junan ikkunasta. pitäis hommaa reililippu ja mennä näkemään eurooppa taas tässä kohtapian.

F) pidän talonmies pulkkisesta. tänään se seisoi tikkailla vesiletkun kanssa siinä tatuointiliikkeen kohdalla ja pesi kai ränniä. ne vedet roisku vähän munkin päälleni, muttei se mitään, koska se oli talonmies pulkkinen, josta pidän. jos se olis ollu entisen taloyhtiön huoltomies, olisin harkinnut niiden tikkaiden potkaisemista kumoon. en olis niin tietenkään tehnyt.

Ei kommentteja: