2009/05/04

pöydälle oli ilmestynyt nuukahtaneita valkovuokkoja tomaattimurskasäilyketölkkiin. hämmentäväähän tuo oli. päättelin, että tää liittyy jotenkin frankiin, joka on joskus vähän kummallien poika, mutta niin. ei valkovuokot silti oikein sovi sen profiiliin. jääkaapin oveen ilmestyneestä lapusta päättelin, että niiden kevätkukkien taustalla ovat olleet torre ja anna, vaikka se lappu koskikin vaan pullaa.

iltapäivällä, kun nautin aamukahviani parvekkeella, marssi alhaalla kadulla lauma pikkupartiolaisia. frank säntäsi parvekkeelle hiukset pystyssä ja erotin sen puheesta sanat "mitä vittua?". sanoin, että näyttäis olevan partiomarssille menossa nuo. frank huokasi, käänty takas sisälle ja sano luulleensa vallankumouksen tulleen. frank ilahduttaa muo. ja parveke kanssa.

----------------------------
peräkkäisinä päivinä vappumarssi, hamppumarssi ja partiomarssi. koko lailla paljon ne ihmiset tuntuu marssivan.

--------------------------------
merivesi on 11-asteista. pian vois mennä uimaan. jos tahtois.

----------------------------------
käytiin pohjolassa käyskentelemässä. tuolle se oli ehkä jonkinlainen nostalgiaretki. nostalgiahymyjä on hauska seurata. kavuttiin kalliolle kukkulallekin käymään läpi tuntemuksia ja mä vain katselemaan kaupunkia. ihastuin taas moniin taloihin ja sellaisiin. ja oi tuo ratapiha-alue.

------
todella upeeta ei enää huvita muo, mikshän mä sitä edes jaksan katsella? sen sijaan viikonlopun leffaputkessa oli lindsay lohan. freaky fridayta katsellessa hihittelee holtittomasti, vaikka sen on nähnyt uudestaan ja uudestaan. en tajua miks ihmiset sitä dissailee.

------------------
tänään joku pummilla matkustamisesta kiinnostunut tyyppi kysy olisko meillä myydä vähän kannabista ja myöhemmin toinen, joka meinas varastaa tyhjän tuopin, kysy olisko jollain "jotain lääkkeitä, rauhoittavia tai jotain". verrattain koomista, kun mähän tunnetusti juon kaljaakin niin kamalan hitaasti. tekis mieli kertoa vaikka koko maailmalle, ettei mulla ole mitään tollasia ja kysyä siltä maailmalta, miks kukaan niin edes olettais.

-------------
mies tuijotti tiiviisti telkkarista kummelia ilman ääniä, kun kaikki kajarit soitti musiikkia, joka sai tahtomaan jukeboksin kimppuun. radio suomipop. kädet vapisee, ei edes tupakkaa mieleni tee.

-------------
jonnen blogissa tapahtuu kummia.

Ei kommentteja: